LPG-Endermologie

LPG-ENDERMOLOGIE

Tervetuloa monipuolisiin ja tehokkaisiin LPG -hoitoihin. 

Meiltä löytyy nyt tämän hetken uusin ja seudun ainoa LPG Cellu M6 Medical Premium -laite, joka mahdollistaa kaikki LPG:n hoitoprotokollat ihon hoitoon, hyvinvointiin, urheiluun ja fysioterapiaan.

Laite on ranskalaista huipputeknologiaa ja luokan 1 lääkinnällinen laite. Patentoitua menetelmää on jalostettu ja tutkittu yli 30 vuoden ajan. Menetelmää on tutkittu paljon ja siihen liittyy tällä hetkellä 126 tieteellistä tutkimusta. Hoitoja LPG -laiteilla toteutetaan maailmalla yli 300 000 päivittäin. Laite mahdollistaa tehokkaat mutta miellyttävät hoidot monenlaiseen tilanteeseen turvallisesti kunnioittamalla kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

LPG Liftmassage vartalohoidot

Miellyttävissä vartalohoidoissa kudosta käsitellään ihoa pitkin saaden vaikutuksen ihossa ja ihonalaiskudoksessa alipaineen, motorisoidun rullan ja läpän ansiosta kivuttomasti ja turvallisesti.

Tämä aktivoi kehon luonnolliset prosessit, kuten aineenvaihdunnan, rasvojen pilkkoutumisen (Lipolyysin), ihon kollageenin, elastiinin sekä hyaluronihapposynteesin.

Kokovartalon LPG- lihasrentoutus

60 min 89 €

30 min 60€

Erittäin tehokas hoito kipeytyneille, jumissa oleville lihaksille ja lihaskalvoille. Hoito on tehokkaampi kuin perinteinen hieronta ja lisää jopa 500% verenkiertoa ja 300% lymfanestekiertoa hoidetulla alueella.

Laskimoverenkierron tehostaminen

30 min 60€

Hoidossa käsitellään puolivartaloa jaloista vyötäröön saakka. Hoito on suunniteltu erityisesti turvotuksen poistoon ja verenkierron kiihdyttämiseen.

Endermologie ID -kohdennetut vartalohoidot

 endermologie id -vartalohoito 1-3 aluetta 89€

endermologie id -vartalohoito 1 alue 60€

Hoidossa käsitellään vartalon ongelma-kohtia kuten selluliitti, paikalliset rasvakertymät sekä löysä iho. Hoito on erinomainen esimerkiksi raskauden jälkeen vatsan alueelle, painonpudotuksesta johtuvaan löysään ihoon, reisiin ja pakaroihin selluliitin tasoittamiseen tai vatsanseudun kaventamiseen. Hoito toteutetaan sarjahoitona, jolloin saamme parhaat tulokset. 

Sarjahoidot tarjous!

6 hoitoa 5 hinnalla
12 hoitoa 10 hinnalla
18 hoitoa 15 hinnalla

Kasvohoidot

LPG Liftmassage kasvo- ja kaulahoidot

Kaikkiin LPG-Kasvohoitoihin kuuluu LPG-laitehoidon lisäksi ihon alkupuhdistus, kasvojen ja kaulan ihon hedelmähappokuorinta, kollageeni hyoloronihappo -naamio sekä asiakkaan ihon mukaan valitut hoitotuotteet kuten seerumi, silmänympärysvoide sekä kasvovoide.

 LPG -menetelmän ansiosta voimme vaikuttaa nyt kasvojen ihoon uudella tavalla aktivoimalla ihon syvimpiä kerroksia ja fibroplasteja, joilla on suuri merkitys ihon rakenteessa ja ulkonäössä. Voimme nyt yhdistää hoitomenetelmän ammattikosmetiikkaan ja näin voimme luoda uusia tehokkaampia hoitoja, joilla saadaan parempia, nopeampia ja pitkäaikaisempia tuloksia kasvojen ihon hoidossa

Heleyttävä LPG-kasvohoito

  60 min 98€

Hoito sopii erityisesti samealle, kuivalle ja elottoman näköiselle iholle. Heleyttävä hoito kirkastaa, kuorii ja lisää ihon verenkiertoa sekä hyoloronihappo pitoisuutta. Erityisen hyvä esimerkiksi ennen juhlameikkiä.

Detox LPG-kasvohoito

  60 min 98€

Hoito sopii hyvin harmaalle, elottomalle ja hiukan epäpuhtaalle iholle. Detox hoito poistaa ihosta kuona-aineita, kirkastaa ja napakoittaa ihoa. Erityisen hyvä tupakoitsijan iholle sekä sairastelun jälkeen.

 12 kerran sarjahoito 744€. Sarjahoito sisältää 3 Detox LPG- kasvohoitoa 60min 98€ ja 9 LPG -Detox käsittelyä 20min 50€.

Anti-Age LPG-kasvohoito

75 min 124€

Hoito on erinomainen kiinteytystä ihoon kaipaaville. Se sopii juonteiselle, löystyneelle tai kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Hoito aktivoi ihon omia toimintoja, lisää ihon kollageeni-, elastaani- ja hyoloronihapposynteesiä, jolloin iho kiinteytyy, juonteet ja ihonalaisrasva vähenevät.

 12 kerran sarjahoito 912€. Sarjahoito sisältää 3 Anti-Age LPG -kasvohoitoa 75min 124€ ja 9 LPG-Anti-Age käsittelyä 30min 60€.

Kohdistettu LPG-kasvohoito

90 min 142€

 Hoidossa keskitytään kasvojen ja kaulan ongelma-alueisiin kuten silmän- ja huultenympärysihoon, kaksoisleukaan, kaulanhoitoon tai juonteisiin. Hoidossa käsitellään yhdestä kolmeen aluetta.

 12 kerran sarjahoito 1056€. Sarjahoito sisältää 3 Kohdistettu LPG-kasvohoitoa 90min 142€ ja 9 LPG-kohdistettu käsittelyä 40min 70€.