Hydrafacial

HydraFacial

Tervetuloa monipuolisiin ja tehokkaisiin HydraFacial-hoitoihin

AaKoo Kauneus ja Hyvinvointi tarjoaa HydraFacial ja Perk -kasvohoidot Oulun seudulla Limingassa. HydraFacial Tower Eliten ja Perk -switchin ansiosta voimme toteuttaa suosittujen HydraFacial -kasvohoitojen lisäksi Led -valohoitoja ja HydraFacial -lymfahoitoja, jotka tehostavat hoidon tuloksia. Perk -hoidot mahdollistavat herkän silmänympärysalueen ja huulten hoidon hyödyntämällä HydraFacialin patentoitua teknologiaa.

Tänä päivänä voidaan sanoa, että HydraFacial on maailman suosituin ihonhoitoteknologia ja siitä puhutaan paljon ihonhoidon ammattilaisten ja käyttäjien keskuudessa. Hoidon nopeuden ja tehokkuuden ansiosta se on suosittu myös miesten keskuudessa.

HydraFacial on turvallinen ja ihon hyvinvointia kunnioittava menetelmä, joka puhdistaa, hoitaa ihon pintaa ja vaikuttaa myös ihon syvempiin kerroksiin imeyttämällä tehoaineita, jotka aktivoivat ja hoitavat sitä. HydraFacial täydentää myös loistavasti AaKoon korkealaatuisia palveluja kuten LPG Endermologie -laitehoitoja.  Tervetuloa nauttimaan hoitolaamme rentouttavista mutta tehokkaista kasvohoidoista, joiden tulokset kasvoilla saa hymyn huulille.

Perinteiseen kasvohoitoon verrattuna Hydrafacial- menetelmä tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun, jossa iho voidaan puhdistaa, kuoria, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä, sekä imeyttää ihon toimintaa elvyttäviä ja hyvinvointia lisääviä teho-aineita jopa 30 minuutissa. Menetelmä tarjoaa myös kivuttoman ratkaisun perinteiselle komedoraudalle. Hoidon tulokset ovat nähtävissä välittömästi iholla mutta myöskin laitteen jätesäiliöstä, jonne ihosta poistunut meikinjäämä, lika, tali, pöly, haitalliset mikrobit, kuollut ihon pintasolukko sekä ylimääräiset hoitonesteet lopulta kulkeutuvat.

Hoidot

Tänä päivänä voidaan sanoa, että HydraFacial on maailman suosituin ihonhoitoteknologia ja siitä puhutaan paljon ihonhoidon ammattilaisten ja käyttäjien keskuudessa. Hoidon nopeuden ja tehokkuuden ansiosta se on suosittu myös miesten keskuudessa

HydraFacial Signature -kasvohoito

30min 107€ + Decoltee 40€

Kasvohoito, joka sopii jokaisen iholle. Hoito puhdistaa, kirkastaa ja syväkosteuttaa ihoa.

HydraFacial Clarifying -kasvohoito

45min 180€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia.

HydraFacial Age Refinement -kasvohoito

 60min 210€

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito, joka puhdistaa, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon sävyä.

 

HydraFacial Radiance -kasvohoito

60min 210€

Kasvohoito jonka jälkeen iho on puhdas, kuulas ja ihon sävy tasaisempi. Hoito on suunniteltu erityisesti vaalentamaan ja poistamaan ihon värihäiriöitä.

HydraFacial Platinum -kasvohoito

 75min 250€

Kokonaisvaltaisin HydraFacial hoito! Siihen kuuluu kaikki HydraFacial laitteen hoitovaiheet ja se räätälöidään jokaiselle asiakkaalle. Hoito tehdään kasvojen kaulan ja decolten alueelle.

 

HydraFacial PERK

15min eye 49€, lips 49€

Lisäpalvelu kasvohoidon, kestovärien tai vaikka ripsipidennysten yhteydessä! Tehohoito silmänympärysiholle tai huulten iholle, jossa hoitoon kuuluu 1-2kk seerumi kotikäyttöön. PERK kosteuttaa, silottaa ja virkistää silmänympärysihoa ja täyteläistää, kosteuttaa ja tasoittaa huulten ihoa.