LPG-Medical ja sport

LPG-Medical ja sport

Tervetuloa monipuolisiin ja tehokkaisiin LPG -hoitoihin. 

Meiltä löytyy nyt tämän hetken uusin ja seudun ainoa LPG Cellu M6 Medical Premium -laite, joka mahdollistaa kaikki LPG:n hoitoprotokollat ihon hoitoon, hyvinvointiin, urheiluun ja fysioterapiaan.

Laite on ranskalaista huipputeknologiaa ja luokan 1 lääkinnällinen laite. Patentoitua menetelmää on jalostettu ja tutkittu yli 30 vuoden ajan. Menetelmää on tutkittu paljon ja siihen liittyy tällä hetkellä 126 tieteellistä tutkimusta. Hoitoja LPG -laiteilla toteutetaan maailmalla yli 300 000 päivittäin. Laite mahdollistaa tehokkaat mutta miellyttävät hoidot monenlaiseen tilanteeseen turvallisesti kunnioittamalla kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

LPG - Medical ja LPG -Sport hoidot

LPG laitteestamme löytyy myös terapeuttiset hoidot, jotka mahdollistavat monipuoliset hoitoprotokollat fysioterapiaan sekä lymfaterapiaan. 

Tuki ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti Oskari Viitasalo tuottaa jatkossa Aakoon tiloissa LPG -hoitoja osana fysioterapiaa. Hän toimii myös yrittäjänä Fysio-Liminka yrityksessä, jossa hänen palveluihinsa kuuluvat fysioterapian lisäksi hieronta, personal trainer sekä hyvinvointi- ja ravintovalmentajan palvelut. Hän tekee yhteistyötä myös urheiluseurojen kanssa.

Oskarin osaaminen yhdistettynä uusinta LPG teknologiaa olevaan LPG Cellu M6 Alliance Medical Premium laitteeseen mahdollistaa nyt seudulla monipuolisen ja tehokkaan menetelmän hoitaa eri tilanteista johtuvia kudosvaurioita, kipua, turvotusta sekä jäykkyyksiä.

LPG -fysioterapiassa hyödynnetään samaa mekanotransduktiomenetelmää mitä ihon hoidossa. Fysioterapiassa vaikutus kohdistetaan kuitenkin syvemmälle haluttuun kudokseen kuten lihakseen tai lihaskalvoon. Tämän ansiosta kudosvaurion parantuminen ja toimintakyvyn palautuminen tehostuvat.

LPG on hoitomuotona usein miellyttävä ja kehoa rentouttava ja palauttava kokemus

LPG -Fysioterapia

60 min 89 € sarjahoitona 80€/krt.

45 min 79 € sarjahoitona 70 €/krt.

30 min 59 € sarjahoitona 50 €/krt.

sis. tarvittaessa hoitopukuvuokran.

Jos haluat varata ajan LPG fysioterapiaan tai keskustella LPG -hoitojen hyödyistä tilanteessasi, ole yhteydessä Oskariin.

Oskari Viitasalo

Puh: 040-7663186

www.fysioliminka.fi

info.fysioliminka@gmail.com

Kuormatie 2 91900 Liminka