Neurosonic -hoidot

Neurosonic-hoidot

Tervetuloa nauttimaan rentouttavista Neurosonic-hoidoista, jotka tutkitusti parantavat arjen hyvinvointia.

Neurosonic-menetelmä tarjoaa apua monenlaisiin tilanteisiin, kuten kehon stressin ja kivun poistoon, palautumisen edistämiseen, sekä unen laadun parantamiseen.

Neurosonic-hoidot sopii hyvin yksittäisenä hoitona purkamaan arjen aiheuttamaa kehon ja mielen stressiä tai sarjahoitona lievittämään tilanteita, jossa kehoon kohdistuva stressi on jo niin suuri, että se aiheuttaa oireita, jotka vaikuttavat arjen hyvinvointiin.

Jos arki väsyttää tai koet kehon tai mielen stressiä, on Neurosonic-menetelmä hyvä apuväline tuomaan vireyttä, jaksamista sekä hyvää oloa arkeen.

Neurosonic ohjelmat

Lyhyet ohjelmat

Rentoutus 10 min 10€

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen.

Rentoutus 20 min 20€

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

Pitkät ohjelmat

Rentoutus 25 min 30€

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

Rentoutus 39 min 30€

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

Aktivoivat ohjelmat

Aktivointi 12 min 10€

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

Aktivointi 24 min 20€

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttavat ohjelmat

Palauttava 37 min 30€

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

Palauttava 41 min 30€

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Sarjahoidot

  • 3 vapaavalintaista hoitoa (75€)
  • 8 vapaavalintaista hoitoa (159€)