Yritys

Yritys

AaKoo Kauneus ja Hyvinvointi
Perustettu vuonna 2018
Sijainti: Oksamantie 2 A Liminka
Yrittäjät: Anna-Kaisa Lehtonen ja Toni Kallio

Vuosien varrella olemme usein pohtineet minkälaisen hoitolan perustaisimme, jos saisimme vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa oman vision.

Halusimme luoda ympäristön, mikä auttaa asiakasta rauhoittumaan, rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet.

Paikan, jossa voi vahvistua niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Hoitolan tunnelma ja palvelu on pyritty suunnittelemaan juuri tätä ajatusta varten. Naulakkoon siis saa jättää takkinsa ja murheensa jos haluaa.

Hoitojen suunnittelussa ja toteuttamisessa pyrimme käyttämään hyödyksi asiakkaan ääntä, asiantuntijuutta sekä uusimpia menetelmiä ja innovaatioita.

Uskomme että asiakaslähtöisyys, innostus omaa alaa kohtaan sekä halu kehittyä varmistavat sen, että pystymme tarjoamaan laadukasta palvelua asiakkaille.

Hyvinvoiva keho ja mieli pärjää arjessa ja saa ihon ja ulkonäön näyttämään paremmalta. Sen vuoksi haluamme tukea palvelun tarjonnalla myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tuomalla keinoja, jotka edistävät mielen ja kehon palautumista arjen rasitteista.

Ennenkaikkea pyrimme kuitenkin antamaan laadukkaita ja monipuolisia kosmetologin palveluita, joilla asiakas saa hyviä tuloksia, jotta he voivat olla entistä tyytyväisempiä ja itsevarmempia ulkonäköönsä.

Anna-Kaisa (Aakoo) Lehtonen

Koulutus: SKY-kosmetologi 2012, SKY Erikoiskosmetologi 2015 LCN-Plasma 2018, Neurosonic 2019

Alan työkokemus: 7 vuotta
Alan kilpailukokemus: Taitajat 2012 2. sija, Worldskills 2013
5. sija, Euroskills 2015 1. sija.
Osaaminen: Kosmetologin tehtävät, monipuoliset laitehoidot sekä aromaterapia

Olen työskennellyt täysipäiväisesti kosmetologina 7 vuoden ajan ja osallistunut myös alan kilpailuihin. Monipuolinen kosmetologin työ ja erityisesti kilpailukokemus on auttanut saavuttamaan tason, jolla pystyn antamaan korkealuokkaista palvelua asiakkailleni.

Haluan olla kriittinen ja tarkka työssäni ja palkitsevinta on se kun asiakas voi olla tyytyväinen tuloksiin. Vastaan yrityksen päivittäisestä toiminnasta ja kehitän yritystä yhdessä puolisoni Tonin kanssa.

Toni Kallio

Koulutus: farmaseutti 2012,
Muita koulutuksia: FAF lisensoitu Personal Trainer 2015, FAF Kuntosaliohjaaja 2015, T4U Ravintovalmentaja 2016, Neurosonic –koulutus, Firstbeat –koulutus

Alan työkokemus: 8 vuotta

Työskentelen apteekissa lääke-asiantuntijana ja vastaan osaltani myös apteekin hyvinvointipalvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tukee asiakkaan terveyttä, lääkehoitoa ja jopa ihonhoitoa.

Haluan lääke-asiantuntijan työssäni huomioida lääkkeettömän hoidon merkityksen ja sairauden ennaltaehkäisevät keinot. Olen mukana AaKoon toiminnan kehittämisessä omalla osaamisella tuomalla sinne erilaista näkökulmaa palvelujen suunnitteluun ja toteuttamiseen.